Pesiskoulu

Pesiskoulut alkavat maanantaina 7.6.2021. 

Pesiskouluja toteutetaan Varkaudessa Puurtilan, Könönpellon ja Repokankaan koulujen kentillä sekä Joroisissa Urheilutalon hiekkatekonurmella. Lisäksi Varkaudessa Kämärillä pidetään torstaisin yhteinen harjoituskerta.

Pesiskoulut on tarkoitettu 4-12 -vuotiaille tytöille ja pojille. Pesiskoulussa harjoitellaan pesäpallon perustaitoja, pelataan ja liikutaan monipuolisesti sekä löydetään uusia kavereita. Mukaan lapsi tarvitsee säähän sopivat ulkoliikuntavarusteet ja juomapullon. Halutessaan voi tuoda myös oman räpylän.

Pesiskouluun ilmoittautuminen tapahtuu alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautumisen jälkeen pesiskoulumaksu tulee suorittaa Puurtilan Kisa-Pojat ry:n Osuuspankin tilille FI34 5500 0820 0296 05 (viestikenttään lapsen nimi + pesiskoulu). Lapsen tullessa ensimmäisen kerran pesiskouluun, ohjaajalle tulee esittää kuitti maksusta.

Varkaudessa järjestettävien pesiskoulujen hinta on 20 €/hlö, sisaralennus 15 €/hlö. Maksu sisältää ohjatun toiminnan, vakuutuksellisen pesispassin sekä mukavia teema- ja turnauspäiviä. Joroisten pesiskoulu on maksuton.

Pesiskouluun voi osallistua kahdesti viikossa. Oman alueen lisäksi oiva mahdollisuus päästä pesäpallon saloihin on torstaisin Kämärillä järjestettävä yhteinen harjoituskerta.

Pesiskoulut kestävät 31.7.2021 saakka.

Tervetuloa!

 

Lisätetoja:

Junioripäällikkö Ronja Peltola
puh. 040 631 2310, kisapojat.junioripaallikko(at)gmail.com

PESISKOULU

4-12 -VUOTIAILLE TYTÖILLE JA POJILLE

 

LAPSEN TIEDOT

*
*
*

HUOLTAJAN TIEDOT

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.